Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

tisdag 4 december 2012

Vinnaren!!
Hurra, hurra!!
Nu har jag fått hjälp av barnbarnet (Minya) att dra den vinnande lotten, både hon och jag tyckte det var lika spännande. Den lyckliga vinnaren blev Suss med den fina bloggen Hemma på Sjuan, som alltså blir ägare till ett grått makraméarmband! Grattis Suss! Var snäll och maila mig ditt handledsmått och din adress.
 
Tack alla som länkat, gillat, mailat och skrivit några rader. Jag blir verkligen varm av glädje och lycka, att så många tycker om mina smycken. Det har varit jättekul och intressant att följa era olika kommentarer om varierade smycken på min hemsida.


Också roligt med nya beställningar jag fått; packar och skickar för fullt!  Själv tycker jag förpackningen är viktig för helheten. När jag var i Canada hittade jag passande presentaskar, som fick följa med hem :) Önskar du göra någon lite extra glad i jul så bjuder jag på frakten hem till dig. Vill du att jag skickar direkt till någon långt borta som du har när och kär, skriver jag gärna en personlig hälsning från dig på mina fina julkort. Räkna med tre dagars postgång! www.helenbarck.se

Än en gång, ett jätte tack och stor kraaam till alla er som deltagit och skrivit fina kommentarer som värmt mitt hjärta!!
Helen

8 kommentarer:

 1. Grattis till den lyckliga vinnaren. Ha en fin kväll

  SvaraRadera
 2. GRATTIS till Suss! Lyckliga hon! Missade visst din fina tävling! Har fullt upp just nu! KRAMAR Anna

  SvaraRadera
 3. Grattis till vinnaren! Dom är verkligen fina, dina armband!
  Hann inte riktigt med din tävling, ibland är det lite mycke´;)
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Grattis till vinnaren kram Sofia

  SvaraRadera
 5. Grattis till vinnaren som säkert är jättelycklig!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 6. Jag ber att få gratulera vinnaren så jättemycket. Jag kom in så sent så jag vart inte med, men vem vet, det kanske kommer fler tillfällen.....skojar. Man får passa på när det händer! Agneta kram

  SvaraRadera
 7. Stooooooort grattis till vinnaren! Och tack till bloggerskan för en finfin utlottning!!!

  Kraaaaaaaaaaam aka

  SvaraRadera
 8. Grattis till lyckliga Suss och lycka till med försäljningen av dina fina smycken:)

  Vinterkram från Eva-Mari

  SvaraRadera