Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

tisdag 28 januari 2014

Alltid Paris!

Paris är alltid lika underbart att komma till, speciellt på våren . . . Härligt att skingra tankarna med planering av en vår-resa! Precis vad jag behöver just nu, istället för att gå upp i smärtan av min nyss bortopererade tand! Inget kul ingrepp kan jag försäkra, men nu blickar vi framåt i Helens Universum! Sist bodde vi på ett litet mysigt hotell i Montmartre, nu tror jag vi väljer latinkvarteren denna gången. Alltid lika kul att leta mysiga och tänkbara hotell . . .
De här fina fotona hittade vi hemma hos min pappa, när vi var där sist. Han tog dem 1956 vid Seine i Paris, härligt vackra och stämningsfulla tycker jag!

À bientot!
Kram Helen



8 kommentarer:

  1. Åh, Paris är underbart på våren!!!
    Vilka vackra bilder! Hoppas du hittar ett riktigt mysigt hotell.
    Kram Lena

    SvaraRadera
  2. Oh lala... underbart! Härligt att få längta till Paris!

    KRAM Anna

    SvaraRadera
  3. Anonym1/29/2014

    Vilka fina foto din pappa tagit <3
    Härligt med Paris/Kram

    SvaraRadera
  4. Mon dieu vilka fina bilder från vackra Paris. I år går inte resan dit för oss utan vi styr kosan till Rom. Krya på dig vännen. Kramisar Tina

    SvaraRadera
  5. Det där låter underbart! Längtar ofta till Paris, ja, till Frankrike överhuvudtaget. Håller också på och planerar en liten vårtur dit!

    Trevlig och skön helg till dig
    Kram Anncathrine

    SvaraRadera
  6. Hoppsan! Glömde säga att det var underbara gamla bilder! Glömde också säga, stackars dig med tanden, att gå till tandläkaren är verkligen inte roligt, inte ens för en vanlig undersökning, och då det som du gjort!!! Huuu!
    Lider med dig!

    Kram igen

    SvaraRadera
  7. Ååå såå vackert..härligt med gamla foton!!

    Usch och fy för krånglande tänder...krya på vännen.

    Önskar dig en fin vinterhelg ★
    Kram Lollo

    SvaraRadera
  8. Åhh så härliga foton....jag var i Paris 1991....ett bra tag sen...men skulle gärna åka dit igen ;)))....jag var där i slutet på April och det var sååå varmt...nära 30 grader...det var varmt i Sverige det året också....
    Ha en fin söndag i morgon
    Kram bia

    SvaraRadera