Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

tisdag 2 december 2014

4:de dagens vandring Santiago de Compostella

Man kan ju inte ha tur jämt och ibland finns möjligheten för en flopp när det gäller övernattningar, även om det låter bra vid själva inboknings-tillfället! Men intet ont anande började vi vår vandring i strålande sol , som vanligt den dagen.


Vi gick och gick, ibland stannade vi upp för att äta lite färska fikon ifrån träden längs med vägen.
Plötsligt på en liten stig bildade trädens grenar en tunnel och vi kom fram till en jätte-liten by, med en vacker gammal kyrka. Ett perfekt ställe för ett lunchstopp!


Underbart med dessa små kyrkor, där man kan ta en liten meditationsstund. Oftast finns där även möjlighet att fylla på färskt vatten!
Efter välbehövlig vila, fortsatte vi vår vandring och lämnade den lilla byn bakom oss.


Dagen bjöd på en härlig vandring. Fast extremt jobbig då vi avslutade med att bestiga denna högt, högt placerade lilla stad! Här blev vi sedan hämtade och körda till vårt "natt-härbärge". Vandringens botten-napp!!


Stället heter  Lauzerte, för att ingen annan ska göra misstaget att stanna till där! Stort hus som hyrdes av ett par (vilka förmodligen är skilda nu!), som plötsligt kommit på att de bodde längs med vandringsleden och ville tjäna pengar. Smutsigt rum, gamla obehagliga sängar, paret bråkade hela tiden, mannen var väldigt nonchalant. Vi fick sitta på den smala brädan vid bordet och äta, medans paret satt på bekväma stolar:-) Det enda positiva var swimingpoolen!

1 kommentar:

  1. AHHH vilka härliga bilder jag blir ressugen nuu :) hoppas ni haft en lika vårsolig helg som här i GBG, nu ser man hopp efter mörker.

    Vill du se ett UNDERBART tornhus kan du kika in min blogg:)

    ha en fin ny vecka

    LOVE Maria at inredningsvis - inredning it's, Swedish for decor :)

    SvaraRadera