Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

tisdag 2 december 2014

5:te dagens vandring Santiago de Compostella

Den femte dagen kunde vi inte komma iväg fort nog efter frukost, för att lämna! Vandringen gick först genom stora äppel plantager, där vi försedde oss med riktigt goda äpplen.
Första stoppet blev en väldigt gammal liten stenkyrka, där vi pustade ut, fyllde på friskt vatten och läste av kartan.


Denna dagen blev det flera överraskningar på vägen! Först hade någon bakat och ställt ut kaffe på ett ställe. När vi vandrat lite till hade man tagit från sina plantager, så att vi kunde välja det vi ville ha! Pengar lade man i en liten burk bredvid :-)
När vi vandrat ytterligare några timmar, inträffade vår första och enda riktigt hemska incident. Då vi passerade en stor gård lyckades en hysteriskt aggressiv hund ta sig ut, genom att gräva en grop under ett stängsel. Plötsligt gick den till anfall direkt, Richard lyckades hålla den borta genom att använda sitt paraply som sköld. Själv lyckades jag hålla min ryggsäck framför mig, så att den högg i den istället. Till slut kom ägarinnan ut, och lyckades med nöd och näppe få bort hunden! Vi fortsatte, samtidigt som jag var helt skakis och vågade inte stanna förren jag kommit en bra bit bort från detta hemska ställe . . . Pust!!
Men, efter regn kommer solsken och den dagen hittade vi vårt riktiga paradis på denna vandring, därför tänker jag använda en ny blogg som bara handlar om detta underbara ställe!!4 kommentarer:

 1. Vilka äventyr! Vad heter din nya blogg då?? Kraaam Pia

  SvaraRadera
 2. Fantastiskt att läsa om vandringen! du skriver väl här vad man hittar den nya bloggen hoppas jag!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 3. Hoppsan, såg att jag tydligen uttryckt mig lite fel här! Jag menar ett inte en helt ny blogg utan ett bloggavsnitt :-)

  SvaraRadera
 4. I really appreciate your professional approach. These are pieces of very useful information that will be of great use for me in future.

  SvaraRadera