Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

onsdag 17 oktober 2012

Det stora i det lilla
Att se det stora i det lilla har alltid varit en liten specialité för mig, eller snarare kanske att upptäcka det! Det tillhör min favoritlek att hitta små sköna ting att vila ögat på. Saker som egentligen inte gör något stort väsen av sig utan som bara finns där. Som tur är så delar Richard och jag detta, följden har blivit ganska många foton på just små vackra ting. Moln på himlen som föreställer höga berg långt borta där vägen tar slut, eller så föreställer det figurer plötsligt. Eller som här tex clementiner i ljuset bakom växelspaken i bilen, väldigt vackert med den hårda plasten mot det knallit gula! Värmeljuslågan som speglas i tomaterna. Palmbladen i ljuslyktornas sken på natten, stenar som kan föreställa lite vad vi vill. Listan kan egentligen göras oändlig! På något sätt verkar det också finnas fler och fler ting ju mer man lägger märke till dem. Men det krävs nog att stanna upp ett ögonblick och verkligen se sig omkring ibland!

Ha en vacker onsdag även om det regnar!

Kram Helen

11 kommentarer:

 1. Det är en gåva ska jag säga... att se det där lilla som ofta bara flaxar förbi dom flesta!
  Det visar att man är observant och jag kan ge mig den på att du är en sån som har "tentaklerna" ute för jämnan och känner av situationer bra!
  Ha en fin onsdag!
  Kram BeA

  SvaraRadera
 2. Precis! Jag kan be mannen stanna bilen mitt i farten för jag fick syn på en söt liten tall! Eller på promenaden kan jag fascineras av ett strå i frost!

  Fin onsdag till dig! KRAM Anna

  SvaraRadera
 3. Att ha förmågen att se det stora i det lilla är en gudagåva, som ger fler tillfällen till att glädjas!!
  Tack för din stärkande och värmande kommentar hos mig♥
  Önskar dig en finfin dag vännen
  Ann-Louisekram

  SvaraRadera
 4. Håller med! Tycker att sen jag började blogga får jag chans att utrtycka just det där lilla extra. Kul att du har någon att dela det med! Kram Nilla

  SvaraRadera
 5. Men visst är det härligt att finna det vackra i detaljerna. Jag kan bli alldeles lycklig av en vattendroppen på ett höstlöv. Så förstår precis vad du säger.
  Kram
  Helena

  SvaraRadera
 6. Verkligen vackra bilder!!! Bara vi stannar upp lite, så finns det ju massor av små vackra ting!
  Ha det bra i rusket!
  Kram!

  SvaraRadera
 7. Och visst är det så att genom en kameralins är det lite lättare att upptäcka just det vackra i det lilla? :)

  Kramar

  SvaraRadera
 8. Vad roligt att din man delar ditt intresse för det vackra! Jag älskar moln och kan också fascineras över olika ljus som faller på saker!
  Kram helena

  SvaraRadera
 9. Så viktigt, att stanna upp och verkligen se!

  SvaraRadera
 10. Härliga bilder! Sedan jag har upptäckt att jag gillar att fota så tycker jag att jag också har blivit lite bättre på att se vissa saker som jag aldrig sett förut.
  Ha det så bra! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 11. Det är fint att se det stora i det lilla, det är ju där det verkligen finns :) Kram!

  SvaraRadera