Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

torsdag 18 oktober 2012

Funderingar

Så här vackert såg det ut när jag tog min kvällspromenad  precis där jag bor! Det vita huset är upplyst av rosa ljus, som en påminnelse om stöd till forskningen för bröstcancer. Väldigt vackert måste jag säga! Vid sådana här tillfällen ensam på promenad blir det att jag tänker på mina två nära väninnor som båda gått bort i cancer. Ofattbart ibland, att de inte finns mer! Det blir en hel del tankar i samband med det, och om hur mitt eget liv blivit. Egentligen skulle jag nog säga att jag lever min dröm. Jag gör det jag helst av allt vill hålla på med och har en fantastisk man som älskar och stöttar mig. En underbar bostad, härliga barn och barnbarn. Samtidigt vet jag att livet kan ta en totalvändning, och just nu fylls tankarna mycket av min mammas åldrande och det geografiska avståndet. Tycker att jag automatiskt bara måste ta vara på stunderna i livet av lycka! Påminna mig om och om igen att vara närvarande i stunden!!
Bladen har fallit och vi kan återigen spana in fågellivet genom köksfönstret. Här går det hett till ibland så att fjädrarna ryker, fulisar som snor pinnar ifrån boet över för att själva enklare få ihop sitt bo under! Det är verklig underhållning emellanåt ;-)

Ha en skön torsdag!
Kram Helen

10 kommentarer:

 1. Njuta av att vara här och nu... finnas till för nära och kära. Inte ta allt för givet! Ibland blir man lätt lite hemmablind! Har man gått igenom med att förlora två väninnor är det lättare att vara tacksam för livet! Morgondagen är en gåva!

  Du ska ha en underbar torsdag! KRAM Anna

  SvaraRadera
 2. Det är nyttigt att tänka till och efter ibland....man gör det mer och mer tycker jag, ju äldre man blir, på gott och ont. Men det där med tacksamhet är stort.
  agneta kram

  SvaraRadera
 3. Så vackert och vilken härligt inlägg, fick mig att tänka till en stund.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Vilket tänkvärt inlägg! Det är ju verkligen så att rätt vad det är kan allt ändras. Det gäller att ta vara på det som är just nu.

  Kram Nina

  SvaraRadera
 5. Sv: Oj, så varmt? Här har det varit riktigt kallt nu i flera dagar, t.o.m. frost på nätterna.

  Vad fint de har gjort med det rosa ljuset på huset.
  Det får en att tänka till lite.

  SvaraRadera
 6. Hej och tack för din hälsning! Jag har precis läst din fina text...blir så tagen! Känner så lika. Vet ju hur skört allt är. Man måste njuta av här och nu.

  Önskar dig en fin fredag med dina kära!

  Lotta

  SvaraRadera
 7. Förstår dig så väl... :(
  Miste min syster i bilolycka när hon var 34 år blott....
  Bäst att ta vara på varje sekund av gemenskap med nära och kära♥
  Så fin bild du bjuder på och ett mycket tänkvärt inlägg!
  Önskar dig en finfin helg vännen♥
  Ann-Louisekram

  SvaraRadera
 8. Ja, det där huset är underbart vacker både i rosa och när det är som vanligt vitt! Det är så orättvist när nära och kära går bort alldeles för tidigt. Det går liksom inte att ta in. Jag har en väninna som mist sina båda barn. Hur kan man leva vidare efter en sådan förlust? Sköt om dig vännen! Kram Ester

  SvaraRadera
 9. Mycket fint inlägg! Livet är skört och går alldeles för fort! Det gäller att se och uppskatta lyckan i det man har och lever mitt i.

  Tack för att du tittade in hos mig! :-)

  SvaraRadera