Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

tisdag 1 januari 2013

En lite stilla fundering

En lite stilla fundering över det år som ligger framför oss . . . Allt är så stilla och tyst idag, därför känns det som tankarna får extra mycket spelrum.

Är det nu allt ska ta sin början? Viktminskning, börja träna mera, meditera mer regelbundet, genomföra en del av de projekt jag drömmer om och som jag till en viss del redan påbörjat. Vilket av projekten är det isåfall jag ska börja med, eller ska det bli alla på en gång?! Samtidigt som det är min önskan, så vill jag verkligen hitta balansen och sinnesron inom mig. Vill inte att mina önskningar ska bli hysteriskt viktiga. Om det blir för mycket tvång runtomkring så blir det till krav och då tappar jag orken direkt. Men, när allt kommer omkring så handlar ju det hela om mitt eget välmående. Alltså ska jag gå lite varsamt fram med mig själv, klappa mig själv på kinden vid motgångar. Ha tålamod med mig själv, acceptera min svårighet runt kravfylldhet och ha en tillit i att jag kommer att hitta mina lösningar. Men kanske inte just idag!

En riktigt god fortsättning!
Kram Helen


6 kommentarer:

 1. Tänkvärt, man kan nog lätt bli att känna lite stress över att man vill så mycket, men det gäller att hitta balansen vilket inte alltid är lätt.

  Önskar dig ett harmoniskt 2013 fyllt av välmående :). Kram Jennifer

  SvaraRadera
 2. Lycka till på det nya året!
  Sköt om dig!
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Härligt med ett nytt år med tomma blad som man själv väljer att fylla, det ska bli spännande och se hur det går med alla val drömmar. God fortsättning på 2013 önskar jag dig ;)

  Kram Ullis

  SvaraRadera
 4. Ja, gårdagen är historia och morgondagen en överraskning! Att sätta upp mål är bra... sen får man se hur det går! Jag håller tummarna för dig! Det viktigaste för mig det är att mina döttrar ska må bra!

  Ett Gott Nytt 2013 önskar jag dig! KRAM Anna

  SvaraRadera
 5. Tänka lite och fundera, det är bra. Känner igen mig i dina tankar. Gå varsamt fram låter väldigt klokt. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 6. Att vara varsam mot sig själv, det var fint! Kram!

  SvaraRadera